Söker du hotell inför resan?
Använd droplisten för att se
på olika hotell i ett område
 

    Tips från butiken!

Thailand Berlitz på svenska
129:- 92:-
Se alla erbjudanden i butiken   Allmänt och statistik
Annonsering på Internet ger större möjlighet än exempelvis tidningar, TV eller radio, att rikta ett budskap direkt till en målgrupp, i detta fall handlar det givetvis om folk som älskar att resa, och då framförallt till Asien och Thailand.

Din annons på Thailandguiden (www.thailandguiden.se) visas på samtliga sidor i reseportalen. Vi kan också på er begäran placera annonsen på vissa specifika sidor.

Thailandguiden har funnits sedan 2000 och har en stor och trogen läsarskara, som dessutom växer varje dag. Vi är idag utan jämförelse sveriges största reseportal med inriktning mot Thailand med fler än 100.000 unika besökare per månad.

Nedan presenteras en sammanställning av besöksfrekvensen. Med "besök" menas ett antal sidvisningar som begärts av en och samma browser, utan uppehåll längre än 60 minuter. Med "unik besökare" menas en browser (cookie-baserad mätning).

Statistik Thailandguiden feb 2019
Unika besökare/månad
113 129
Antal sidvisningar/månad
2 054 675
Genomsnittlig besökstid
12.3 minuter
 


.....en stor del av de människor som besöker oss är folk som går i resande tankar. Det är inte enbart kvantitet som räknas i antalet exponeringar utan framför allt kvalitén och slagkraften i exponeringen till rätt målgrupp. Thailandguiden har idag ca 100.000 unika besökare/månad, de flesta av dem älskar att resa....Vill du veta mera eller begära offert på annonsering på Thailandguiden? Kontakta oss via vårt kontaktformulär »


Vilka är vi på Thailandguiden? »

            Online just nu: 294 Välkommen Gäst, och välkommen som medlem
 
 
 
© 1999-2019 Thailandguiden.se                
 
dackonline.se - motorcykeldäckThailand - Boka hos Fritidsresor   Annonsera här »  
  Advertise info »